Thursday, 18 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Διαμαρτυρία για το Μ.Λ.&Τ.
Διαμαρτυρία για το Μ.Λ.&Τ. Εκτύπωση
Τρίτη, 08 Μάρτιος 2011 15:31

Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος εκφράζουν για ακόμα μια φορά την έντονη διαμαρτυρία τους για την κακή κατάσταση που επικρατεί στα θέματα συντήρησης του κτιρίου όπου στεγάζεται, στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, και ειδικότερα για το θέμα της συντήρησης των δύο (2) ανελκυστήρων.

Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 750 υπογραφές σε έγγραφο διαμαρτυρίας, σχετικό με το θέμα των ανελκυστήρων. Οι υπογράφοντες, που συνεχώς αυξάνονται, είναι ενήλικα και ανήλικα μέλη του Χορευτικού καθώς και γονείς των παιδιών που επισκέπτονται την αίθουσα του Χορευτικού Τμήματος, προκειμένου να συνοδεύσουν τα παιδιά τους.

diamarturia_thΣτην πρόσφατη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Χορευτικού Τμήματος, ο υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος, Χρήστος Γιαννόπουλος, τόνισε το θέμα στα παρευρισκόμενα μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ το πιο εντυπωσιακό ήταν η καλλιτεχνική διαμαρτυρία παιδιών-μελών του Χορευτικού, ηλικίας 11 έως 13 ετών.

Σήμερα, το Χορευτικό Τμήμα εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου προς τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Ιωάννη Δημαρά, ελπίζοντας πως πλησιάζει ο καιρός που οι φωνές διαμαρτυρίας θα εισακουστούν.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα102
mod_vvisit_counterΧτες148
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα549
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1019
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2583
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4482
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1836030
Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;