Friday, 29 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Συμμετοχή στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Ιταλοελληνικής κουλτούρας "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ του ΜΠΑΡΙ"
Συμμετοχή στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου Ιταλοελληνικής κουλτούρας "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ του ΜΠΑΡΙ" Εκτύπωση
Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 18:56

Δεκαμελής ομάδα χορευτών του Χορευτικού Τμήματος αναχώρησε το Σάββατο Σάββατο 9/2 με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας, καλεσμένοι από τον Σύλλογο Ιταλοελληνικής κουλτούρας "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ του ΜΠΑΡΙ" και προκειμένου να παρουσιάσουν μια πλούσια χορευτική παράσταση στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου.

Η προγραμματισμένη παράσταση δόθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι φίλοι της Ελλάδας και του πολιτισμού της μέσα σε μια αίθουσα με ελληνοιταλικό χαρακτήρα που με πολύ μεράκι και φινέτσα είχε επιμεληθεί η πρόεδρος του συλλόγου Ιταλοελληνικής κουλτούρας Σαρίνα - Ελευθερία Γαρούφη.

Η παράσταση περιελάμβανε λαϊκές χορογραφίες καθώς και χορούς από την Πελοπόννησο, την Κρήτη, τη Θράκη ενώ στο τέλος ακολούθησε γλέντι με όλους τους καλεσμένους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του Μπάρι, δημοσιογράφοι, ο Έλληνας πρόξενος στο Μπάρι κ. Στέλιος Καμπανάλε, ο ζωγράφος Μικέλε Νταμιάνι ενώ έστειλαν μηνύματα οι Βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Βασίλης Υψηλάντης.

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τα ιταλικά κανάλια Rai 3 και Telenorba και ακολούθως μπορείτε να παρακολουθήσετε την μετάδοση του περιφερειακού καναλιού TGR του τηλεοπτικού δικτύου RAI στο ειδησιογραφικό του πρόγραμμα αναφορικά με την εκδήλωση.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα74
mod_vvisit_counterΧτες144
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα650
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1008
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4119
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1833084
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;