Saturday, 20 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Και τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος Π.Ο. Δήμου Πατρέων ενάντια στη φασιστική κατάργηση της ΕΡΤ
Και τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος Π.Ο. Δήμου Πατρέων ενάντια στη φασιστική κατάργηση της ΕΡΤ Εκτύπωση
Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2013 10:01

Με πρωτοβουλία τους, τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος Π.Ο. Δήμου Πατρέων τάσσονται σθεναρά στο πλευρό των απλών εργαζομένων της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης. Με αυτό τον τρόπο, εναντιώνονται στην πρωτοφανή αντιδημοκρατική κυβερνητική απόφαση και στην προσπάθεια αυτής να χειραγωγήσει και να κατευθύνει την πλέμπα, μέσω της κατάργησης του ειδησεογραφικού πλουραλισμού που συνεπάγεται την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης.

Τα μέλη του Χορευτικού Δ.Π. έδωσαν αυθωρεί το «παρών» στη χθεσινή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ, δίνοντας τη δική τους παράσταση υπέρ του αγώνα των εργαζομένων.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Εμείς, ως φορέας πολιτισμού αναγνωρίζουμε την προσφορά της ΕΡΤ στη διατήρηση και προβολή σπουδαίων καλλιτεχνικών έργων, όπως επίσης στην ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Έτσι, ήρθαμε να καταδείξουμε έμπρακτα αυτή την αντισυνταγματική συμφωνία μεταξύ των βαρόνων της κυβέρνησης εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της περιουσίας του, στήνοντας το χορό της επανάστασης. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε καπιταλιστική φιλοσοφία που είτε καταργεί είτε ξεπουλά τον δημόσιο-λαϊκό πλούτο. Δεν θα επιτρέψουμε στους τυφλούς «προϊσταμένους» υπηκόους της τρόικας (αυλικούς και γελωτοποιούς!) να ξεχαρβαλώνουν άλλο τη λαϊκή δύναμη και να εξευτελίζουν τα εργατικά δικαιώματα για καπρίτσια ξένων κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων. Ο αγώνας της ΕΡΑ είναι αγώνας όλου του Ελληνικού λαού και είμαστε εμείς αυτοί από τους οποίους θα κριθεί η έκβασή του. Ας κάνουμε την αρχή για το οριστικό  τέλος τούτης της ακροδεξιάς χουντικής καπιταλιστικής εκτελεστικής εξουσίας».

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 4
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα99
mod_vvisit_counterΧτες145
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα838
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1019
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2872
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4482
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1836319
Έχουμε 122 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;