Εθελοντική αιμοδοσία
logo2
Γειά σου Visitor,

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πάτρας διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας», μια κίνηση κοινωνικής δραστηριοποίησης που τείνει να γίνει θεσμός, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στον πολυχώρο "Veso Mare" στην αίθουσα της Αίγλης και ώρα 11:00 με 13:00.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη του Χορευτικού Τμήματος αλλά σε κάθε άνθρωπο που πιστεύει στον εθελοντισμό, στην προσφορά και τον ευεργετισμό. Με λίγο αίμα που θα δώσουμε, χωρίς να διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο και μάλιστα με ευεργετικά και για μας αποτελέσματα, μπορούμε να σώσουμε ζωές συνανθρώπων μας, να τους δώσουμε μια «δεύτερη ευκαιρία» στη ζωή.

Ο εθελοντισμός είναι μια νοοτροπία η οποία για να έχει νόημα και αποτέλεσμα, οφείλει να βιωθεί πρώτα σε προσωπικό επίπεδο. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει, ο καθένας μπορεί να συμβάλει σε μια συλλογική δράση και ο καθένας τελικά μπορεί να κάνει κάτι -όσο μικρό κι να είναι αυτό - για να αλλάξει τον κόσμο γύρω του. Ο εθελοντισμός ανήκει σε εκείνη την κατηγορία αξιών, οι οποίες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανθρωπότητας για να προχωρά μπροστά.

Ταυτόχρονα με την εθελοντική αιμοδοσία θα διεξαχθούν οι πρόβες όλων των τμημάτων του Χορευτικού στους χώρους της "Αγοράς Αργύρη", δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τον νέο αυτό πολυχώρο για την πόλη μας.

Στις 20/11 λοιπόν και ώρες 11:00-13:00 θα θέλαμε μια ενεργή συμμετοχή όλων σας σε αυτή μας την προσπάθεια.Η προσφορά σας θα είναι τιμή για εμάς.

blood1

Εκ της διαχείρισης της σελίδας: www.xoreutiko-dimou-patras.gr.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mails, πατήστε .