Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Χαιρετισμός προέδρου για το «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» 22-23-24 Ιουλίου 2021
Χαιρετισμός προέδρου για το «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» 22-23-24 Ιουλίου 2021 Εκτύπωση
Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 07:59

Η πανδημία μας έχει αναγκάσει να βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες σαν άτομα και σαν κοινωνία. Ο τομέας του πολιτισμού πληρώνει βαρύ τίμημα με πρώτους τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και τις δραστηριότητες των πολιτιστικών συλλόγων, που αποτελούν την ραχοκολιά της γειτονιάς. Το επίσημο κράτος τους άφησε έρμαια των δύσκολων συνθηκών διακυβεύοντας κι΄ αυτή ακόμα την ύπαρξή τους. Καμία μέριμνα από την πολιτεία κανένα ουσιαστικό μέτρο από τα υπεύθυνα υπουργεία δεν πάρθηκε για την ανακούφιση των ανθρώπων του πολιτισμού και του πολιτιστικού κινήματος.

Χέρι χέρι με το κίνημα των εργαζομένων το πολιτιστικό κίνημα δίνουμε την δική μας μάχη για καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη στην γειτονιά στο σπίτι. Μεριμνά μας ο άνθρωπο του μόχθου να είναι στην θέση του δημιουργού και όχι καταναλωτής πολιτιστικών υποπροϊόντων που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Π.Ο κι΄ αυτό το καλοκαίρι με γνώμονα τα παραπάνω προγραμματίζει κεντρικές εκδηλώσεις σε αρχαίο ωδείο, εργοστάσιο τέχνης, κάστρο, παλαιό νοσοκομείο κ.λπ. και σε συνεργασία με τους πολιτιστικός φορείς εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης μας.

Κόντρα σ΄ αυτές τις άχαρες ημέρες ερχόμαστε με το «χορευτικό αντάμωμα» και τις υπόλοιπες δράσεις του Π.Ο για όλο το καλοκαίρι να δώσουμε χαρά, ελπίδα αισιοδοξώντας για ένα καλύτερο αύριο που κανείς δεν θα μας χαρίσει αλλά εμείς θα παλέψουμε να χτίσουμε.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη.

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα346
mod_vvisit_counterΧτες433
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα779
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα2792
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2415
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα15142
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1812963
Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;