Friday, 19 Απριλίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Πολιτιστικά θέματα Το Σωματείο Βουλγάρων "Chan Asparuh" διοργανώνει τουρνουά τάβλι και σκάκι.
Το Σωματείο Βουλγάρων "Chan Asparuh" διοργανώνει τουρνουά τάβλι και σκάκι. Εκτύπωση
Πολιτιστικά Θέματα
Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2011 14:57

Το Σωματείο Βουλγάρων "Chan Asparuh" διοργανώνει  τουρνουά τάβλι και σκάκι.

Μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες από συλλόγους μεταναστών, μεταναστευτικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, φορείς και σωματεία. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι Κυριακή 4 Δεκεμβρίου για το τουρνουά τάβλι και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου για το τουρνουά σκάκι. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι ως τo  Savato  3 .12.2011. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στα γραφεία του Σωματείου Βουλγάρων "Chan Asparuh", Παπαφλέσσα 40-42. Οι αγώνες ξεκινούν στις 11 το πρωί.Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών. τηλ επικοινωνίας 6973816077 Πέτια Πετκόβα

ΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ομαδικά. Κάθε σύλλογος, κοινότητα, σωματείο θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα πέντε (5) ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/άτομο (50 ευρώ/ομάδα), από τα οποία θα προκύψουν τα έπαθλα για τις διαγωνιζόμενες ομάδες.
Στον προκριματικό γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με μια άλλη. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Σε κάθε αγώνα, κάθε παίκτης της μίας ομάδας θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα διεξαχθούν δηλαδή πέντε «μονομαχίες». Οι μονομαχίες θα προκύψουν πάλι μετά από κλήρωση. Κάθε μονομαχία τελειώνει όταν κάποιος παίκτης συμπληρώσει 5 πόντους- το «μονό» παιχνίδι δίνει 1 πόντο και το «διπλό» δίνει 2 πόντους. Τα σκορ και των πέντε μονομαχιών αθροίζονται, και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους πόντους συνολικά θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο ο τελικός γύρος.
Τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνιστούν οι ομάδες θα είναι τρία: οι «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ομαδικά. Κάθε σύλλογος, κοινότητα, σωματείο θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα πέντε (5) ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/άτομο (50 ευρώ/ομάδα), από τα οποία θα προκύψουν τα έπαθλα για τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Στον προκριματικό γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με μια άλλη. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Σε κάθε αγώνα, κάθε παίκτης της μίας ομάδας θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα διεξαχθούν δηλαδή πέντε «μονομαχίες». Οι μονομαχίες θα προκύψουν πάλι μετά από κλήρωση. Κάθε μονομαχία τελειώνει όταν κάποιος παίκτης συμπληρώσει 5 πόντους- το «μονό» παιχνίδι δίνει 1 πόντο και το «διπλό» δίνει 2 πόντους. Τα σκορ και των πέντε μονομαχιών αθροίζονται, και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους πόντους συνολικά θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο ο τελικός γύρος.Τα παιχνίδια στα οποία θα αγωνιστούν οι ομάδες θα είναι τρία: οι «πόρτες», το «πλακωτό» και το «φεύγα».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ομαδικά. Κάθε σύλλογος, κοινότητα, σωματείο θα εκπροσωπηθεί από μια ομάδα πέντε (5) ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/άτομο (50 ευρώ/ομάδα), από τα οποία θα προκύψουν τα έπαθλα για τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Στον προκριματικό γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με μια άλλη. Τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Σε κάθε αγώνα, κάθε παίκτης της μίας ομάδας θα αγωνιστεί με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, θα διεξαχθούν δηλαδή πέντε «μονομαχίες». Οι μονομαχίες θα προκύψουν πάλι μετά από κλήρωση. Η νίκη σε μια μονομαχία δίνει 1 πόντο, ενώ η ισοπαλία δίνει από 0,5 πόντο σε κάθε παίκτη. Τα σκορ και των πέντε μονομαχιών αθροίζονται, και η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους πόντους συνολικά θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί με τον ίδιο τρόπο ο τελικός γύρος.

 

 

 

 

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 0
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα29
mod_vvisit_counterΧτες147
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα623
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1019
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2657
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4482
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1836104
Έχουμε 142 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;