Friday, 29 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Άρθρα Μελών Χρήστος Γιαννόπουλος «ξέρουμε να χορεύουμε στην κόψη του ξυραφιού»
«ξέρουμε να χορεύουμε στην κόψη του ξυραφιού» Εκτύπωση
Άρθρα Χρήστου Γιαννόπουλου
Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 10:27

Μερικά σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσπάθεια μερικών να αμαυρώσουν την επιτυχίας του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας.

Christos Giannopoulos Εμείς και εγώ προσωπικά έχουμε μάθει να κοιτάμε κατάματα την αλήθεια και να μην υποχωρούμε μπροστά σε σκοπιμότητες που ουσιαστικά αποδυναμώνουν το ρόλο μας και μας βάζουν συμμέτοχους (σαν Χορευτικό) σε τερτίπια, λοβιτούρες και λαμογιές. Τα 37 χρόνια που δημιουργούμε έχουμε σηκώσει τόσα βάρη και έχουμε ρίξει και ρίχνουμε τόσο νερό για να γυρίζει ο μύλος της ερασιτεχνικής δημιουργίας που αληθινά μας πικραίνει όταν άνθρωποι που εκτιμάμε και σαν πολιτική άποψη και σαν ανθρώπους γενικότερα προσπαθούν να μας επιπλήξουν και παράλληλα να μας υποδείξουν αν πούμε την αλήθεια για να υπερασπιστούμε πορεία 37 χρόνων του Χορευτικού του Δήμου Πάτρας. Η υπεράσπιση του Χορευτικού και της πορείας τους δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι δημοτική αρχή σήμερα, ούτε με το ποιος ευελπιστεί να είναι αύριο. Το Χορευτικό του Δήμου Πάτρας είναι το πολιτιστικό μετερίζι όλης της πόλης όλων των Πατρινών. Ανασαίνει από τον αέρα της γειτονιάς, ανασαίνει από τους αγώνες των εργαζομένων, ανασαίνει από την αγωνία του άνεργου νέου, ανασαίνει από το πικραμένο τραγούδι των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ανασαίνει από τα χαμόγελα όλων των Παιδιών που καθημερινά δίνουν ότι πολυτιμότερο έχουν τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο τους δημιουργώντας, οραματιζόμενοι μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Μια κοινωνία που δε θα είναι αναλώσιμα υλικά που θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους, της εκμετάλλευσης. Αυτό τον κόσμο εμείς οραματιζόμαστε και το δικό μας εργαλείο είναι η ερασιτεχνική δημιουργία. Κάθε επιτυχία μας είναι μικρό λιθαράκι στο αύριο. Είναι επιτυχία μιας ολόκληρης πόλης, όλων των Πατρινών που έχει ανάγκη να οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο.

Γιάγκος Ιγγλέσης Ντροπή σε όσους λογομαχούν και αναπτύσσουν παιχνίδια πολιτικής τακτικής πάνω στην επιτυχία του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου. Η επιτυχία αφορά όλη την πόλη, την οποία τιμά και την προβάλει. Η όποια πολιτική εξουσία βρίσκεται πίσω από την όποια αντίστοιχη επιτυχία κάποιου Τμήματος της, λαμβάνει το μερίδιο που της αναλογεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Είναι λυπηρό πάντως να γίνονται τα οποιαδήποτε σχόλια πέραν αυτών των συγχαρητηρίων. Το ίδιον της φυλής μας να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας....συνεχίζεται ακόμα και σήμερα που διανύουμε ίσως την πιο ζοφερή περίοδο της κοινωνικοοικονομικής μας ζωής ως κοινωνία και ως έθνος. Κρίμααα....αδιόρθωτοι!!!!!

Nikos Zournatzidis Το δένδρο με τους καρπούς πετροβολούν Χρήστο

Kontoni Kanella ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ!!ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!ΩΡΑΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ , ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ , ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ (ΚΑΛΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ )ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ....ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ:ξέρουμε να χορεύουμε στην κόψη του ξυραφιού.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stauroula Zarnavalou ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!!

Ziakou Ioanna Μπράβο Χρήστο !ιδιαίτερα η πρώτη πρόταση του κυρίου Γιαγκου τα λέει όλα.την πατρα την θέλουν νεκρή από οποιαδήποτε πλευρά... Οι επιτυχίες τουσ τρομοκρατούν.το βραβείο ανήκει σε όλη τι πατρα ακόμη και στο κύριο ρηγόπουλο είτε το θέλει είτε όχι

GoGi Pepper δημοσιογραφία η [δimosioγrafía] Ο25 : το σύνολο των εργασιών που αφορούν τη συγκέντρωση και την επεξεργασία ειδήσεων καθώς και το γράψιμο των κειμένων για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ( ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)

Giwrgos Thanopoulos GoGi Pepper κυρίως ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΗ η δουλειά των δημοσιογραφων!!!

Katerina Servou Μπροστά στο ''μεγαλείο'' αυτών των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ όπως πολύ καλά είπες Γιωργία, κάποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα!!

Christos Giannopoulos πολύ χαίρομαι για τα μπράβο. Επιτέλους συγχαρητήρια. Εμείς σαν χορευτικό δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και αποστολή δική μας είναι μακριά από λοβιτούρες και λαμογιές και δεν θ΄ αφήσουμε κανέναν να σπιλώσει έμμεσα ή άμεσα για να εξυπηρετήσει συμφέροντα προσωπικά ή πολιτικά την οποιαδήποτε δραστηριότητά μας. Όποτε έχουμε επιτυχία κάτι εφευρίσκεστε για να την υποβαθμίσει, να την ευτελίσει. Έτσι έγινε με την πρωτοχρονιάτικη πίτα που αντί να γράφετε για τους 3.500 θεατές και τους 1000 ανθρώπους που χόρευαν στο τερέν μιλάγαμε για ένα ατυχές συμβάν με το όνομα της κ. Σαμούρη τώρα μας φταίγανε οι αντιδήμαρχοι με αντανακλαστικά ενός τετάρτου και τα μπράβο λίγο πριν 13 λεπτά μαζί με απειλές να μας χορέψετε στο ταψί. Για πόσο ηλίθιους τελικά μας περνάτε. Να ξέρετε ότι εμάς δεν πρόκειται να μας σταματήσει τίποτα ξέρουμε να χορεύουμε στην κόψη του ξυραφιού.

Giwrgos Thanopoulos Καταρχάς θα επρεπε να σταματήσει αυτό το debate σχολίων διότι απ ότι φενεται το μόνο θύμα είναι το χορευτικό μας,το χορευτικό του δήμου πατρέων.Ηταν μια μεγάλη επιτυχία για όλους μας .όσον αφορά τις αντιπαραθεσεις μερικές φορές ντρέπομαι που είμαι έλληνας .είμαι 17 χρόνων,αυτη την ελλάδα μου σερβίρατε εσείς οι μεγάλοι και ακόμα και τώρα που επιτύχαμε στο φεστιβάλ εσείς ασχολείστε μόνο με τη πολιτικη,την λανθασμένη πολιτική.δε με νοιάζει ποιός πλήρωσε ή αν πλήρωσε καποιος για να συμμετασχουν οι αντιδημαρχοι,αυτό που με πείραζει είναι ότι δεν αφήνεται τους πατρινούς,το χορευτικό του δήμου,ακόμα κι όλους έμας που χορεψαμε να χαρουμε μια από τις λίγες επιτυχίες ολόκληρης της ελλάδας στον πολιτιστικό τομέα ....

Eriketti Submarine Worm Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται μια τόσο μεγάλη προσπάθεια και επιτυχία για να λυθούν πολιτικές διαφορές. Ο τοπικός τύπος μπορεί να βρει άλλους τρόπους για να αφήσει αιχμές κατά της τοπικής ηγεσίας και όχι να αμαυρώνει μια τέτοια επιτυχία, η οποία δεν είναι επίτευγμα καμίας δημοτικής αρχής και κανενός πολιτικού προσώπου παρά ΜΟΝΟ των μελών του χορευτικού τμήματος.

Ευγενία Πασσά ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΟΠΟΥΛΕ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

Vicky Vouldi ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ?????ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΔΑ??????ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!!ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ.....ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΝ ...ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΩΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ .....ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ...

'Μιχάλης Ψ' Προσωπικά νομίζω κ.Ρηγόπουλε πως το θέμα που ο ίδιος δημιουργήσατε με τα άτομα που σύνοδεψαν την αποστολή του Χορευτικού στο ταξίδι του στην Κροατία, είχε έμμεσα απότερο σκοπό να μειώσει την επιτυχία του στα μάτια του πατρινού πολίτη. Εγώ είμαι 16 χρονών και όμως η πρώτη σκέψη που θα μου πέρναγε από το μυαλό αν ήμουν σωστός εππαγγελματίας, θα ήταν να διασταυρώσω τις πληροφοριές μου. Όσον αφορά στην περιβόητη εικόνα « Τρενάκι » πρέπει να σκεφτούμε όλοι πως κάθε άνρθωπος έχει δικαίωμα να διασκεδάσει και να κάνει πλάκα. Άλλα από την δική σας πλευρά αυτή η στιγμή ευθυμίας των ατόμων αυτών σας πρόσφερε ένα ενδιαφέρον θέμα για να συμπληρώσετε μία άδεια σελιδά της εφημερίδας σας. Αντί να αφήσετε όλους όσους συμμετήχαν με τον δικό τους τρόπο να χαρούν αυτό το επίτευγμα, σε όλους όσους ανοίκει αυτό το βραβείο, ακόμα και σε εσάς σκανδαλίζετε το ζήτημα είς βάρος του Χορευτικού.

Vaita Adamopoulou Μα είμαστε σοβαροί; Θα πρέπει να ντρέπεστε. Σε μια τόσο σημαντική επιτυχία για όλη την Πάτρα και τη συνέχιση της πολιτιστικής της κληρονομιάς, θα έπρεπε να ντρέπεστε, ως άνθρωπος αρχικά κι ως Πατρινός στη συνέχεια, που το μόνο που σας απασχολεί είναι το οικονομικό ζήτημα, τα ψωρολεφτά. Αφήστε το γραφείο σας κ. Ρηγόπουλε, για μια στιγμή ξεχάστε συμφέροντα και επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, που απ’ ό,τι φαίνεται σας απασχολούν πολύ, και βγείτε στις πλατείες, εκεί που χορεύουμε και βλέπουμε τον κόσμο να χαμογελάει, για να δείτε τι αξίζει και τι όχι τελικά. Κύριε Ρηγόπουλε το αν εξυπηρετείτε ή όχι συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα είναι δικό σας θέμα και δική σας προσωπική επιλογή. Το αν σας ενδιαφέρουν πραγματικά οι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ή αν απλά δε ‘πατε’ τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή είναι δικό σας ζήτημα. Κρατήστε όμως την προπαγάνδα σας μακριά από το Χορευτικό μας, ιδιαίτερα όταν μιλάτε χωρίς στοιχεία, γιατί θα μας βρείτε όλους απέναντι σας.

Stavroula Zafiri Είναι πραγματικά κρίμα αυτή η αντιμετώπισή σας!Απ'ότι φαίνεται δε χαίρεστε πραγματικά με την επιτυχία του Χορευτικού,εφόσον προβάλλετε άλλα θέματα,στην προκειμένη περίπτωση το ταξίδι των αντιδημάρχων στην Κροατία..Ο καθένας πρέπει να ερευνά τις πληροφορίες του πριν τις κοινοποιήσει..Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι οι αντιδήμαρχοι με δικά τους έξοδα ταξίδεψαν συνοδεία του Χορευτικού..Το Χορευτικό του Δήμου,τώρα,δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δόση επιβράβευσης για την πρωτιά που κατέλαβε στο φεστιβάλ εκεί,αλλά αντιθέτως η μοναδική απορία παρέμενε το πώς οι αντιδήμαρχοι ταξίδεψαν..Όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να παρουσιάσουμε με έναν αξιοπρεπή τρόπο ένα μέρος της πολιτισμικής μας κληρονομιάς,τους χορούς μας,δε χειροκροτήθηκαν..Αυτό ήταν κάτι που πραγματικά θα έπρεπε να μας χαροποιήσει όλους..Γιατί αυτό το βραβείο ανήκει στην Πάτρα,που σπανίως γνωρίζει οποιαδήποτε είδους αναγνώριση,στους πολίτες της,τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους και έπειτα σε όλα τα μέλη του Χορευτικού που καθημερινά προσπαθούν κι εκείνα για ένα καλύτερο αύριο...Μήπως όμως αυτή η ανιδιοτελής προσπάθεια και αυτή η επιτυχία είναι καλύτερο για κάποιους να μείνει στην αφάνεια?Όσο για το άρθρο σας στο οποίο έχετε εντάξει μια φωτογραφία των αντιδημάρχων και τους χαρακτηρίζετε ως το "τρενάκι"των αντιδημάρχων,μάλλον δεν πήρατε όλες τις πληροφορίες.Εκείνη τη μέρα ή καλύτερα ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία τα παιδιά του Χορευτικού έκαναν πρόβα στο πατάρι για την παράσταση της επόμενης μέρας..Η ώρα ήταν 1 το βράδυ και εκείνα παρά την κούρασή τους από την επιτυχημένη παράσταση εκείνης της μέρας πρόβαραν τους χορούς για να έχουμε τώρα εμείς στα χέρια μας ένα βραβείο,για το οποίο δε γίνεται λόγος και το οποίο απ'ότι φαίνεται δεν έχει σημασία για εσάς!Ωστόσο,καλώς ή κακώς ο φακός της κάμερας απαθανάτισε μόνο τους αντιδημάρχους..Για να κλείσω,λοιπόν,θα πω ότι πραγματικά δεν περίμενα μια τέτοια στάση..Είναι κρίμα να διαφαίνονται πολιτικά συμφέροντα ή οποιοδήποτε άλλο κίνητρο παρά η ανάδειξη ενός τέτοιου γεγονότος!ΝΤΡΟΠΗ!

Vaso Vagena Κύριε Ρηγόπουλε, θα χρησιμοποιησω μια φράση του κ.Χρήστου με την οποία συμφωνω απόλυτα, '' Να ξέρετε ότι εμάς δεν πρόκειται να μας σταματήσει τίποτα ξέρουμε να χορεύουμε στην κόψη του ξυραφιού''. Όσα χτυπήματα και αν δεχθούμε, εμείς θα είμαστε εδώ και θα συνεχίζουμε να δίνουμε την ψυχή μας, μακρυά από πολιτικά συμφέροντα. Η πρώτη σας κουβέντα μπροστά σε μια τέτοια επιτυχία του Χορευτικού μας, της πόλης μας, της Ελλάδας μας, θα έπρεπε να ήταν ''Μπράβο παιδια, συγχαρητήρια για το επίτευγμα σας", αλλά εσείς προτιμήσατε να σταθείτε στη φωτογραφία των συγκεκριμένων ανθρώπων, όπως είπε και ο Μιχάλης κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να διασκεδάσει και να κάνει πλάκα, βρίσκοντας αφορμή να δημιουργήσετε θέμα ώστε να γεμίσετε την φυλλάδα σας και να κλέψετε τις εντυπωσεις, ενώ το πρωτο θέμα που θα έπρεπε να γεμισει τη σελίδα σας, είναι το 1ο βραβείο που φέραμε από το φεστιβάλ της Κροατίας, όπου εκπροσωπήσαμε επάξια την πόλη μας, την Ελλάδα μας. Δεν θα αμαυρώσετε την επιτυχία αυτή, όσο και αν προσπαθείτε με τον τρόπο σας.

Κωνσταντίνα Μπαζάρογλου ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΚΑΙ 2 ΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΟΠΟΥΛΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΣΠΙΤΙ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΓΕΡΕΣ ΦΙΛΙΕΣ Η ΛΕΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΡΗΓΟΠΟΥΛΕ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΙΔΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!

Dimitris Karageorgopoulos Επαναλαμβάνω και εδώ, για χάρη της αντικειμενικότητας κι όχι της Δημοτικής Αρχής (όλοι γνωρίζουν ότι κατά καίρους έχω επικρίνει σφόδρα τον κ. Δημαρά), ότι μίλησα με τον Χαράλαμπο Στανίτσα και με διαβεβαίωσε ότι ΟΛΟΙ οι αντιδήμαρχοι πληρώσανε κανονικά από την τσέπη τους τα έξοδα τους, τα προσωπικά και των συζύγων τους, όπως επίσης και τα φαγητά τους και τα ποτά τους. Μάλιστα μου είπε ότι έχει κρατήσει ονομαστικές αποδείξεις από τα ξενοδοχεία αλλά και από όλα τα εστιατόρια που πληρώσανε.
Νομίζω Παναγιώτη ότι αν είναι έτσι τα πράγματα (εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να μην πιστέψω το Χαράλαμπο, διότι μου είπε ότι είναι στη διάθεση μου όλα τα παραστατικά), οφείλεις να αποκαταστήσεις λιγάκι το θέμα.
Είναι παρατραβηγμένο να περιφέρεται το (μη) θέμα από το "έγκριτο" διαδίκτυο, στην "έγκριτη" ΑΛΛΑΓΗ και τουμπαλιν.
Γίνεται μεγάλη ζημιά στο χορευτικό και την πόλη έτσι. Εχει δίκιο ο Χρήστος.
Ή βγαίνουν τα στοιχεία και εκτίθενται οι αντιδήμαρχοι ή δεν έχουμε στοιχεία και κάνουμε "γαργάρες" για τη βραχνάδα!
Μου θυμίζει η όλη ιστορία μια ανάλογης έκτασης περιπέτεια που είχα, το 2010, όπου και τότε "έγκριτοι" δημοσιογράφοι και "έγκριτες" φυλλάδες με σταύρωσαν για ένα (μη) θέμα κατ' εντολήν συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα και με ένα πόρισμα δημόσιας αρχής στα χέρια μου, το οποίο με δικαιώνει, παρακαλάνε κάποιοι να μην καταθέσω αγωγές εντός πενταετίας.
Η ζημιά όμως αγαπητοί μου "έγκριτοι" έγινε. Το παιδί μου στο σχολείο και η οικογένεια μου στη γειτονιά έγιναν αποδέκτες χλευασμού, κουτσομπολιών και ειρωνειών εξαιτίας όσων αναληθών γράφτηκαν τότε.
Θέλει προσοχή λοιπόν στο τι γράφουμε.
Υπάρχουν πολλά για να επιρρίψει κανείς το "ανάθεμα" στη Δημοτική Αρχή, αλλά νομίζω ότι έχουμε πιάσει λάθος θέμα με λάθος τρόπο!

Dimitris Karageorgopoulos Τα οικονομικά ερωτήματα μπήκαν από σένα Παναγιώτη στο πρώτο άνοιγμα του θέματος πριν από μερικές ημέρες. Μετά την παρέμβαση μου στο post, αναφέρθηκες στην ηθική διάσταση και εν συνέχεια η αλλαγή (έξυπνα) αναφέρεται μόνο στο ηθικό έτσι όπως (περίπου) το έθεσες εσύ στη δεύτερη αναφορά σου.
Εφόσον οι άνθρωποι πλήρωσαν από την τσέπη τους και συνόδευσαν την αποστολή του Δήμου, όλα καλά κι όλα ηθικά.
Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσοι από την αντιπολίτευση θα ακολουθούσαν την αποστολή αν τους λέγανε ότι θα έπρεπε να πληρώσουν τα έξοδα!!!!

Dimitris Karageorgopoulos Καλά, καλά Παναγιώτη....κουράστηκα. Άλλωστε τα τρένα μου προκαλούν ναυτία!!! Ευτυχώς που δεν έκανα αποδεκτές τις κατά καιρούς επίμονες προτάσεις ν' ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είχε γεμίσει πίσσα η ψυχή μου. Αποτρεπτικός παράγων η πίσσα για νέους, για παραγωγικούς και δημιουργικούς ανθρώπους! Καλημέρα Παναγιώτη, Καλημέρα Πάτρα!!!

Katerina Servou Στο διάβασμα όλων αυτών των σχολίων νιώθω πολύ υπερήφανη και συγκινημένη που είμαι μέλος του χορευτικού!! Εδώ ΔΕΝ πρόκειται για ''ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ'' αλλά για ''ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ''

παναγιωτης κωστοπουλος ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΡΙΜΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ................

Lamprini Sdroulia Κύριε Ρηγόπουλε επειδή το κείμενο σας στο τέλος υπογράφεται ως ρεπορτάζ θα ήθελα να σας αναφέρω κάτι το οποίο γνωρίζετε βέβαια, ότι το ρεπορτάζ ως έννοια έχει την σημασία της έρευνας ενός θέματος. Εσείς όπως λέτε και ο ίδιος σε ένα σχόλιο σας απλώς κάνατε κάποιες ερωτήσεις για τον λόγο που χρειάστηκαν τόσα μέλη τη δημοτικής αρχής να συνοδέψουν την αποστολή του χορευτικού καθώς επίσης και για το ποιος πλήρωσε τα έξοδα της αποστολής αυτής των (5) ατόμων, το μόνο γεγονός δηλαδή που αναφέρθηκε σε αυτό το κείμενο είναι η παρουσία των αντιδημάρχων η οποία σας προβλημάτισε γιατί δεν γνωρίζατε και δεν ερευνήσατε να μάθετε από ποιανού την "τσέπη" προήλθαν τα χρήματα για να πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτή. Θέλω λοιπόν, να σας αναφέρω ότι από όσο γνωρίζω καθώς συμμετείχα στο ταξίδι αυτό ότι οι αντιδήμαρχοι που μας συνόδεψαν πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα τους. οπότε δεν τίθετε θέμα λαμογιάς και συνωμοσίας του χορευτικού με τον Δημο ή οποιαδήποτε άλλο θέμα θα θέλατε εσείς να προβάλετε με αυτές σας τις ερωτήσεις.Καλώς ή κακός βέβαια το ρεπορτάζ σας έχει γίνει μεγάλο θέμα και το μόνο που κατάφερε εν τελεί είναι να μειώσει την επιτυχία του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων στο φεστιβάλ της Κροατίας η οποία διάκριση είναι για μένα το μόνο που θα έπρεπε να συζητηθεί και να αναφερθεί .Διότι η πόλη μας δεν γνωρίζει τόσο σημαντικές διακρίσεις κάθε μέρα, αντιθέτως από πολιτικά συμφέροντα,λαμογιές και κομματικές αντιπαραθέσεις έχουμε μπουχτίσει να ακούμε... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υπεύθυνος Χορευτικού Δήμου Πάτρας

kroatia 2013

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα60
mod_vvisit_counterΧτες144
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα636
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1008
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4105
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1833070
Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;