Tuesday, 19 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση Πολιτιστικά θέματα
Πολιτιστικά Θέματα
Συναυλία Αλληλεγγύης την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Σκαγιοπούλειο Εκτύπωση
Πολιτιστικά Θέματα
Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 14:54

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στον προαύλιο χώρο του Σκαγιοπουλείου, συναυλία αλληλεγγύης με την Πατρινή ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση.

Εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας που πολύ πρόσφατα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και είδαν σε μία νύχτα να χάνονται οι κόποι μια ολόκληρης ζωής. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Επίσης, θέλοντας να ενισχύσουμε τη δράση και την προσφορά του Λαϊκού Φροντιστηρίου, που κάθε χρόνο στέκεται δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση τους στα σχολικά μαθήματα, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη. Συγκεκριμένα: γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, γόμες, μαρκαδόρους κλπ.), τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής.

Καλούμε για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες μας να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 
Παραγωγή – αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του ’21 και την τέχνη ως πηγή έμπνευσης Εκτύπωση
Πολιτιστικά Θέματα
Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2021 13:06

0adc1766baabf3107850ebee29dccb5139d40177O Δήμος Πατρέων και ο Πολιτιστικός Οργανισμός, μέσα από μία εικοσάλεπτης διάρκειας παραγωγή, που είναι βασισμένη στην εικόνα και τον ήχο, «ξεναγεί» τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, στα μονοπάτια της τέχνης, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και στα χρόνια της επανάστασης του ’21.

Πρόκειται για ένα ανεξίτηλο ταξίδι με «ξεναγό» τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Γεγονότα εκείνης της εποχής έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας σημεία της Πάτρας και της περιοχής, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έναρξη της επανάστασης του ’21.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση λόγου, ήχου, εικόνας και χορού με τίτλο «Οι απ’ έκει Ηπειρώτες στο έπος του ’40» από την Ένωση Βορειοηπειρωτών Αχαΐας Εκτύπωση
Πολιτιστικά Θέματα
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 14:29

547 thΗ Ένωση Βορειοηπειρωτών Αχαΐας σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων και την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση λόγου, ήχου, εικόνας και χορού με τίτλο «Οι απ' έκει Ηπειρώτες στο έπος του '40» η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 8.00 στην Veso Mare, αίθουσα Αίγλη.

Συμμετέχουν:

- Το πολυφωνικό σχήμα της Ένωσης Βορειοηπειρωτών Αχαΐας

- Γυναικείο χορευτικό σύνολο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών (Χοροδιδάσκαλος: Χάιδας Αλέξανδρος)

- Κλαρίνο: Βασίλης Ζίνγκος

- Αφήγηση - απαγγελία: Αλέξης Γκλαβάς, Αλεξάνδρα Φραίμη, Πέτρος Τάτσης , Ιωάννα Κότση

- Συντονισμός - γενική επιμέλεια: Αλέξης Γκλαβάς – Αλέξανδρος Χάιδας

 
Ο Πετρο-Λούκας Χαλκιάς στο Διεθνές Φεστιβάλ Εκτύπωση
Πολιτιστικά Θέματα
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016 16:19

534Μια μοναδική συναυλία που θα είναι το γεγονός του φετινού καλοκαιριού για την Πάτρα.

Οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας συνεχίζονται την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο, με την ξεχωριστή συναυλία των Πετρο-Λούκα Χαλκία και Αντώνη Κυρίτση με τίτλο «Τα αηδόνια της Ηπείρου».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το πολυφωνικό – χορευτικό σχήμα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 27
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα51
mod_vvisit_counterΧτες143
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα194
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1011
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2655
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1831620
Έχουμε 22 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;