Tuesday, 19 Μαρτίου 2024
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ενημέρωση «Χορεύοντας την ζωή» την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
«Χορεύοντας την ζωή» την Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών Εκτύπωση
Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 22:06

580

Η «πάλη» των παιδιών σήμερα, μεταξύ ηλεκτρονικού και παραδοσιακού παιχνιδιού και το πως αυτά επιδρούν στην ζωή τους, είναι το κυρίαρχο στοιχείο της μουσικοχορευτικής παράστασης «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ», που παρουσιάζει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 9.30 το βράδυ στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι παραστάσεις, τις οποίες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 2.000 θεατές, πλαισιώνονται από 700 συντελεστές οι οποίοι αξιοποιώντας με τον καλύτερο και μελωδικότερο τρόπο τον ήχο των κρουστών και τη δυναμική των λαϊκών μας χορών, θα ξαναζωντανέψουν εικόνες από εποχές τις οποίες οι μεγαλύτεροι θα νοσταλγήσουν και οι νεότεροι θα θαυμάσουν για την ανεμελιά αλλά και την εφευρετικότητα τους. Με οδηγό τα παραδοσιακά ξεχασμένα παιχνίδια, θα ξεδιπλωθεί η ανθρώπινη προσπάθεια για ευημερία με σκληρά αλλά ειλικρινή συναισθήματα.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει μια απόλυτα πρωτότυπη προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίον τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα χέρια της κυρίαρχης τάξης επιχειρούν και χαλιναγωγούν κάθε προσπάθεια λαϊκής δημιουργίας στην σύγχρονη εποχή και πως ο λαϊκός χορός με το βλέμμα στο αύριο μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα καλύτερο και δικαιότερο κόσμο.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ στην εκδήλωση θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 
Αξιολόγηση άρθρου: / 1
ΧείριστοΆριστο 
Δημοσίευση σελίδας στο facebook

Σύνδεση Χρήστη

Συνδεδεμένα Μέλη

Κανένα

Επόμενες εμφανίσεις

Δε βρέθηκαν προγραμματισμένες εμφανίσεις!

Δείτε το αρχείο παραστάσεων.

Ενημερωτικη λιστα

Αριθμος Επισκεπτων

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα65
mod_vvisit_counterΧτες143
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα208
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα1011
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2669
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα4312
mod_vvisit_counterΌλες τις ημέρες1831634
Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοσκοπηση

Ποιές ενότητες της σελίδας θα θέλατε να αλλάξουν/εμπλουτιστούν;